Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När min nästipp inte längre kan känna din är du för långt borta


Babe,
du smakar svartvinbärsthé ikväll
och dina livfulla ögon
skymtar tindrande fram
bakom ditt hår

Hah, tror du jag har någon chans?

Låt mina fingrar få följa linjen i din hand
Vart för den oss?

Flytta närmare
Snudda vid mitt lår
För bort min lugg från ansiktet
så jag kan se dig

Rodna
Le
Andas

Ditt hjärta slår,
det vill säga mig något
Får jag lyssna?

För handen bakom min nacke
Jag kan alltid komma
närmre

Andas

Näsa mot näsa

Stanna upp

Blunda

Kan man avfärda
mjuka läppar
hungriga på hemligheter?






Fri vers av frozen_yoghurt
Läst 837 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-03 02:36



Bookmark and Share


  Arte
Det är inte ofta jag kommer in på denna sida längre. Men när jag väl är inne kan man alltid räkna med att du levererar magisk poesi ???????? Tack!
2022-01-02

    Nicklas VIP
Otroligt vackert och målande!
Stämningsfylld kärlekspoesi, gillas mycket!

Bravo!
2008-03-03

  Carola Zettergren
Fint o känsligt poetat!!
Stämningsfull kärlekspoesi
är svårt att skriva!
Bravo!!!
2008-03-03

  Noomie
Håller med föregående kommentar, du skriver mjukt och
tilltalande. Du får mig att stanna upp flera gånger och till
och med känna doften av svartvinbärsthé.
Sjukt bra, inlevelse och styrka.
Plus för titeln också!

+ + + + + (+)

Applåd!
2008-03-03

    Melona
så vackert fint
och mjukt du skriver

njuter i varje steg dina ord tar!

tack för skön läsning
med bra flow

applåderar
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt