Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haha ska jag klämma till med ett \"vad var det jag sa\"?


Du säger att du inte kan sjunga
men vet du,
jag är beredd på att inte hålla med dig

Kanske är det för att du ser på mig sådär
När tiden så välkänt stannar
Jag ser gnistan
och jag vet att det är precis vad du vill

You\'ve got me,
damn.

Du vill förverkliga dig själv
och blomma ut
mellan svettiga lakan
Jag vet att det är så
men kan jag klandra dig för det?

Ta min hand nu
Ta den
Vart annat finger är min melodi
Låt fingrarna spela
Krama dem hårt i din ficka
Det är ju så kallt och halt nu
och det där med balans har aldrig varit min grej

Men det är kanske dags
att glida ut i verkligheten ett tag
och upptäcka ett fruset Stockholm
på riktigt







Fri vers av frozen_yoghurt
Läst 569 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-07 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt