Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet går vidare, tacka fan för det, och jag ska banne mig hålla jämna steg!


Haha, vet du?
Jag är så jävla glad

Så glad att du är borta

och där borta,
där kan du stanna

Hoppas du förstår att jag känner mig så fri
när jag kysser
när jag strular
när jag lever

och det är utan dig


Vet du vad?

Jag tänker dansa utan måsten nu
På egna villkor
och leva det liv jag behöver


Jag blickar framåt nu
och finner en glad tjej i spegeln

Du skymtas inte ens i ögonvrån




Övriga genrer av frozen_yoghurt
Läst 828 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-05 22:46



Bookmark and Share


    Anonym skrivare
JA FAN, TA FÖR DIG, LEV PRECIS HUR DU VILL!
FÖR I SLUTÄNDAN ÄR DET DITT FUCKING LIV DET HANDLAR OM, INTE HANS!!
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt