Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen tillbaka du välkände, du är oväntad


Jag faller
på knä nu
inför verkligheten
för jag klarar inte mer

när vägen mot det okända
mynnar ut i något
jag redan känner till
och sedan så länge
har vetat om

Vad är det egentligen
vi siktar mot
när kvällen tränger på
och allt känns igen
bland minnena som svävar förbi utanför
mellan allt nytt man sett förut




Fri vers av frozen_yoghurt
Läst 582 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-01 22:33



Bookmark and Share


    Oprofessionell
så sjukt underbart megabra
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt