Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när jag är vuxen och kär och allt det där kan jag se hur sorglig jag var

 

 

när pastellfärgerna gjorde sitt intåg i världshistorien

och jag bara ville bli älskad och sedd

 

minns hur jag lärde mig de tre orden på alla språk

inför resan till värmen

 

allt som jag ville ha

var på samma gång så skrämmande

för det kunde lätt gå förlorat

 

ett känslomässigt barn

som spelade vuxen

i skådespelet som var en tonårstid

 

bakom scenen

i verkligheten

låg dagboken med fläckar av tårar

för det som aldrig blev

 

 




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 601 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-18 20:45



Bookmark and Share


  Trolltoffsa
En fint skriven betraktelse!

Får mig dock att undra om jag någonsin kommer att bli riktigt vuxen. Känner igen mig alltför väl...
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala