Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man vänder andra kinden till hela tiden så har man snart vridit nacken ur led

 

Sluta

min älskling

gör inte så

 

Slå tillbaka någon gång

 

Så att jag också får vara besviken

och inte känna mig lika rutten

 

som nu

 

Du har slut på kinder




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 573 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-29 20:36



Bookmark and Share


    vardagsbrus
jag älskar såna här texter
med luft mellan raderna
meningarna framträder mycket bättre då!

du skriver så innerligt!
2011-01-13

    Going for heaven
Vackert.
2010-04-29

  Kim VIP
Slut på kinder! Bra uttryck!
2010-04-29

  loren
grymt lala fortsätt!!!
gillas
2010-04-29

  Lilla_Lala
Det där med att slå är symboliskt. Texten handlar om en relation där det alltid är samma person som tar och den andra bara ger.
2010-04-29

  L Patrik W Johansson VIP
Det har mer att göra med att fokusera på det viktiga istället för bråk inte att bli slagen "på andra kinden" det gamla talesättet

men texten fungerar
för att visa att våld inte lönar sig

Be well,
LPatrikWJ
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala