Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kärlek gör ont


Ibland svider dina händer


Ibland svider dina händer

när de ligger mot min hud

jag vet varför

det är för att det fräter inuti mig

det du gjorde

den där natten

som jag varje dag

måste förlåta dig för

igen

igen

och igen

i mina ögon läser du

det onda du gjort

och du vill hjälpa

men du kan inte

och då svider mina händer

när jag rör vid dig

för att säga

jag förlåter dig

för du vet

att det inte går




Fri vers av Martina_T
Läst 1106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-02 22:09



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
usch..
hemsk verklighet men underbart diktat!
2007-04-12

  FiloSofie
de rör vid mig, dina ord
om smärtan som är för stor för att talas om
bra skrivet!
2006-11-08

    Jenny Jumper
Jag känner det...aj satan vad ont det gör

Bravo!
2006-11-02

  Lilla_Lala
Mycket bra dikt med ord som pilar mot den du skriver till. Jag sitter nästan och blir arg själv...
2006-10-18

  Propella
Hupp. Här satte jag mig själv i halsen på nåt sätt, hjärtat gick på snabbspolning ett tag. Det är isande vackert och ja det är svidande samtidigt och jag är så imponerad över hur du får fram känslan utan att det för den sakens skull slår över.
2006-10-05

  Anders_A
Till skillnad från många andra här som skriver om väldigt personliga saker lyckas du verkligen nå fram med din dikt. Det som inte sägs sägs ändå, på ett väl avvägt sätt. Snyggt.
2006-10-03

    ungapoeter.se
Shit...den skar rakt igenom, mycket gripande! Skitbra!
2006-10-02

    HiFi
mycket mycket bra!!!!!

gillar det här

att kunna förmedla så mycket smärta i så få ord är bra gjort!!!
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Martina_T
Martina_T