Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kyss


Det var inte en kyss av kärlek

du fick
inte ens av åtrå
egentligen
(jo, kanske lite)

det var mer ett
konstaterande

du vill fortfarande
(ha mig)
och jag vill faktiskt
inte
jag vill bara
att du
skall

därför kysste jag
(fan vilken jävla)
tillbaka
med känsla
och tunga
(en hård hand om din nacke)
en sugande
läppbitande

kyss




Fri vers av Martina_T
Läst 648 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-07 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina_T
Martina_T