Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

...om blickar kunde tala......




I betraktarens ögon

 

Jag står

med en annans hand i min

när jag möter din blick

 

Dina ögon

är samma ögon

som glittrande

skrattat mot mig

 

som feberglansigt

rört sig

över mitt ansikte

över min nakna kropp

kisat mot mig i vårsolen

blinkat flirtigt mot mig

 

sugit tag i mig

så det virvlade

snurrade

dansade prickar

framför mig

 

men också de ögon

stora och mörka

som betraktat

analyserat

 

sett mig

älskat mig

lugnat mig

med en blick

 

(varför blev det så)

 

att de tillslut

kyligt blickat mot mig

iskallt flinande

under höjda ögonbryn

 

för att sedan

vändas bort

från mig

och med förakt

tittat åt ett annat håll

 

Jag står

med en annans hand i min

när jag möter din blick

 

 

 




Fri vers av Martina_T
Läst 741 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-06 22:49



Bookmark and Share


  Lady_A
Mellan varje ord ligger frågan kvar, den osagda som får texten att vibrera, vilken hand bortde hållts? är det triumf eller nederlag? en annans hand i min när jag möter din blick...
2006-12-07

  Dan Linder
jag njutningsryser av denna... vilken spänning i luften! Blir det fajt tro?
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Martina_T
Martina_T