Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Lös denna Agatha Christie.....




Killing me softly

 

 

Du sa

jag har ingen annan

om du lämnar mig

dör jag

 

Jag sa

jag kan inte stanna

om jag inte lämnar dig

dör jag

 

Vem är mördaren?

 

 




Fri vers av Martina_T
Läst 703 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-06 21:49



Bookmark and Share


  Patrik G
Japp. Den var bra.
2006-06-06

  Dan Linder
Intelligent tankevurpa som det går att vända ut och in på ända tills man blir kollrig. Välkommen tillbaka Martina! Kul att läsa dig igen!
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Martina_T
Martina_T