Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnedra dig


Förnedra dig

ring mig mitt i natten

skicka hundra sms

när du är full

kom hit och ring på

eller skicka blommor

för fan

tvinga dina kompisar

att gå ut

fast dom inte vill

Förnedra dig

kryp

be

snora och gråt

älska mig

mer

än du älskat någon annan


Säg inte bara

..\"tjena\"






Övriga genrer av Martina_T
Läst 921 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-22 17:54



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Den här var grymt bra!
Tycker mkt om slutet.
lite oväntat och klockrent!
2007-04-12

  katastrofromantiker
Det var något om att det inte blir som man tänkt sig.

Bitterljuvt.
2007-01-30

  Tove Meyer VIP
oj det här känns igen....riktigt träffande.
2007-01-22

  Lilla Mo
Håller verkligen med Veronica.
Starkt!! Lite bittert, underbart!!
2007-01-20

  Axelandra
Tllskillnad från Dan tycker jag att sista stycket är helt nödvändigt :P... åh det är så bra!

Hela texten har ett härligt flow!

Bravo!
2007-01-11

    Veronica.
Åh! Ingen har vad jag vet beskrivit den här känslan bättre än du. Tack! :)
2006-11-21

    Emma_med_t
Jättebra skrivet.. Verbal frustration..
2006-10-26

  Anders_A
Dynamisk, bra avslutning. Och hög igenkänningsfaktor (tyvärr, får man väl säga) - känslorna SKA ju hållas tillbaka, man SKA vara cool, man SKA inte visa sig berörd ...
2006-10-23

  Dan Linder
den här är lysande...så bra att du inte behöver den sista strofen. Tycker jag. Tillräckligt med vasst fuckfinger ändå...
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Martina_T
Martina_T