Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett leende av is



du har ett leende av is
ett klirrande skratt
med vita tänder
en rad av pärlor
som rasslar längs golvet
vart du går

en värme lika äkta
som en sprakande eldstad
på min platta tv av silver
kastar lågor över rummet
och vi njuter

du säger att alla lever
i sin egen sanning
men du lever
med ett rakblad mot din handled
fuktigt av champagne

svetten pärlar sig
i din panna
liksom dropparna på utsidan
av din ishink
men med ett leende av is
fryser du tiden

och vi njuter





Övriga genrer av Martina_T
Läst 719 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-05 14:29



Bookmark and Share


    Plumflower
riktigt bra. ger varken en känsla av att vara positiv eller helt negativ till människan det skrivs om. man känner igen personligheten hos personen. bra!
2007-09-25

  katastrofromantiker
vackert.
blir kall i själen av att läsa.
2007-01-30

    Cammo
Jätte fin. Helt fantastiskt!!
2006-11-05

  Lithia
Wow, vilken talande text. Liknelserna är verkligen fantastiska!
'en värme lika äkta
som en sprakande eldstad
på min platta tv av silver'
Vilket överraskningsmoment den sista raden var!!!
Jättebra!
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Martina_T
Martina_T