Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar du mig?

 

det var i halvmörkret

med stearinljusets sken som fladdrade över ditt ansikte

och mitt huvud i ditt knä

 

det enda jag såg tydligt var dina ögon

alltid dina ögon

 

du ser mig som jag är

 

vi hade pratat om livet och kärleken

vårt liv

vår kärlek

 

om hur du känner dig trygg med oss

du vet att du älskar mig

och vad du vill

 

älskar du mig frågade du

fast att du vet

 

för att liksom befästa

 

jag vet inte hur jag skulle inte älska dig

du är mitt liv

allt jag vet

 

alltid

 




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 602 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-29 23:17



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Så underbart vackert !
"Jag vet inte hur jag skulle inte älska dig". /säger mer än ett "älskar dig".
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala