Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan


Jag avundas natten

 

Jag avundas natten

som får kyssa din panna

lugna ditt sinne

se dig naken

och sårbar

 

jag avundas natten

som får komma till dig

önskad

hålla dig varsamt

skänka drömmar

och värme

 

svarta natt

det är den jag avundas

för när skymningen faller

är det till dig

natten går

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Martina_T
Läst 751 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-29 15:51



Bookmark and Share


    Emma_med_t
den här var helt underbar. Du har verkligen fångat den där djupa känslan.. ja precis, längtan efter det onåbara!
2006-03-08

  Dan Linder
Martina...du gör det igen...vilken kärleks/vaggvisa detta skulle kunna bli.
Wow. Jag är alldeles stum.
2005-11-26

  Staffan
Instämmer, det här var riktigt bra.
2005-10-30

  Propella
Wooooow...

Vilken saknad du berättar om, vilken svidande tomhet! Jisses, det här är riktigt riktigt bra!
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Martina_T
Martina_T