Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer du ihåg?




Kommer du ihåg första gången?
Du såg in i mina ögon
med en blick som sa
att du ville utforska
varje del av mig

Jag var så kär i dig då.

Kommer du ihåg första gången?
Du smekte mig på kinden
och lät dina läppar snudda vid mina,
lätt,
som om du var rädd för att bränna dig

Jag var så utlämnad då.

Kommer du ihåg första gången?
Vi lämnade omvärlden
utanför dörren
och lät synderna och nattmörkret
sluka oss

Jag var så trygg då.

Kommer du ihåg första gången?
Du lät tystnaden tala
och öppnade dörren
så att omvärlden
kunde komma in igen

Jag var så sorgsen då.

Kommer du ihåg första gången?
Du lät kylan tränga in
ligga kvar
i tiden
som kändes som en evighet

Jag blev så likgiltig då.

Jag
kommer ihåg
när du sa förlåt
så självklart,
så enkelt

Jag var så svag då.

(Jag vill få säga)


Kommer du ihåg första gången du sa att du älskar mig?

(Är jag naiv då?)




Fri vers av Zabina
Läst 584 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-15 23:16



Bookmark and Share


    Jennie1127
Du skriver fortfarande alldeles underbart!! =)
Har vart dålig på att uppdatera min sida här, tråkigt men sant. Nu ska jag försöka lite skrivinspiration i ensamheten igen

Puss söting
2008-10-02

  Larz Gustafsson VIP
Nej. Inte naiv. Bara äkta.
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Zabina
Zabina