Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag önskar att jag aldrig behövde lämna dig. Världen fungerar inte så. Och vi har inte så mycket tid kvar.


We were supposed to be friends.

du skrämmer mig
när du tittar på mig
med ögon fulla av
beundran
värme
längtan

min kropp skriker åt mig
att springa så långt jag kan
när du rör vid mig
och dina händer är
utforskande
mjuka
försiktiga

som om du är rädd för att jag ska försvinna
i ett virrvarr av rök och lågor

det gör ont i mig
när du drar dig undan
för du insåg
att du kom för nära

och jag önskar
att jag kunde hålla dig kvar
hålla fast
hålla hårt
aldrig släppa taget

jag vet att du har rätt när du säger
att detta kommer såra oss
att vi borde vara vänner
inte bli för fästa

men jag kan inte vara nära dig
utan att vara med dig
jag kan inte låta bli
att kyssa din panna
din näsa
dina läppar
ditt hjärta

jag vill älska dig
jag vill låta dig älska mig
jag vill släppa taget
tappa taget
och jag vill
att du ska göra detsamma

men vi har inte tid
du och jag
vår tid håller på att rinna ut

och tanken på att låta dig älska mig
när jag måste bli det där virrvarret
av rök och lågor du fruktar
skrämmer mig mer
än smärtan det kommer orsaka mig

att aldrig igen
se våra halvor
förenas
när vi lämnar logik och tankar
utanför dörren

och bara drunknar i varandra.




Fri vers av Zabina
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-23 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zabina
Zabina