Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag värdesätter dig högre än du någonsin kan förstå, för jag vet att du är hela anledningen till att jag mår bättre än jag gjort på flera år. Du kom i precis rätt tid, precis när jag ville ge upp. På ett sätt är du nog min ängel.


Kattis.



Om någon hade berättat
att du fanns där ute
så hade jag sökt upp dig
för längesen

för det är något speciellt
när du lyssnar på mig
och hur du vet vad jag ska säga
innan jag hunnit tänka ut det själv

och jag älskar hur du
alltid
förstår mig
vad det än handlar om

och att du vågar säga till mig
när jag är löjlig
jobbig
eller bara förstör mig själv

och jag älskar hur vi
känner likadant
om det mesta
och vågar berätta för varandra
att det här är nog den galnaste
(och finaste)
vänskapen vi upplevt

för vi har något speciellt
genomtänkt
impulsivt
roligt
galet
och underbart
som ingen annan kan förstå

och jag älskar hur jag
inte kan förklara
varför det klickade så snabbt
mellan oss
och att folk nästan tror
att vi är ett par

jag älskar hur vi
tittar på samma män
men aldrig bråkar om dem
och hur vi gläds åt varandras framgångar
istället för att bli avundsjuka

Ja,
om någon hade berättat
att du fanns där ute
så hade jag (definitivt) sökt upp dig
för längesen

för nu förstår jag inte
hur jag någonsin kunnat leva utan dig.




Fri vers av Zabina
Läst 564 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-01 16:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sådana vänner behöver vi. Jag har en...
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Zabina
Zabina