Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är allt det jag inte visste att jag ville ha. Nu ska vi bara försöka få vara tillsammans också.


Du är inte en sagoprins, men du är min dikt i verkliga livet.

Jag önskade mig en prins
i skinande rustning
på en vit springare

En som slogs mot drakar
för mitt hjärta
& alltid var vid min sida

Han som var vacker
modig
och ömtålig

Jag fick en nörd
i för stor t-shirt
och urtvättade jeans

Som älskar böcker
vetenskap
och ekvationer
(ekvationen till mitt hjärta knäcker han snart)

Han som är rolig
intelligent
ung och lite osäker.

Han som är lite för långt bort
för att kunna vara
vid min sida

Och jag fäller
en tår
för varje mil mellan oss

Men snälla förstå
(kan ni inte se?)
att trots detta


överträffar verkligheten dikten




Fri vers av Zabina
Läst 733 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-06 15:48



Bookmark and Share


  LassO
SOM så många.... råkat ut för.. märkligt är livet och du fångar det bra.
2008-09-27

    Jojjan
Otroligt vackert, fler borde testa att falla för "nördar" ;)
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Zabina
Zabina