Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Complete confusion.

Jag har så många fel,
och så många rätt.
Jag älskar rätt människor,
och helt fel människor.
Jag litar på alla,
en liten stund.
Jag har ett roligt liv,
men är uttråkad.
Jag är fantastiskt lycklig,
och fruktansvärt deprimerad.

Ja, jag är förvirrad,
har beslutsångest,
och är bestämd.

Allt på samma gång.

Jag visar mina känslor för mycket,
jag har ingen distans,
jag tar allt personligt.
Samtidigt som jag inte släpper in folk,
skyddar mig själv,
är för rädd för att älska på riktigt.

Verkar det förvirrat?
Det är det.

Men jag hoppas att du kan tycka om mig ändå,
att du en dag kan älska mig.
Och att jag får lov att älska dig också.




Fri vers av Zabina
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-29 00:05



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, denna texten är utlämnande
Fastän det kan verka paradoxalt
så är väl livet självt så som du
beksriver dig vara
motsägelsefullt
2009-09-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt betänkande om sig själv i utlämnande ärlig stil
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Zabina
Zabina