Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handbojor

 

Rym med mig! 

 

Kan du visa mig något som är äkta?

 

Det finns miljoner anledningar till att jag älskar dig

miljoner anledningar till att jag gråter

miljoner anledningar till att jag skriker

miljoner anledning till att jag är tyst

Skulle du någonsin kunna tänka dig att rymma med mig?

Släppa allt för kärleken

för friheten?

 

Jag vill inte vara själv

jag vill inte dö själv

Bara du kan släppa oss fria

 




Fri vers av Bissen
Läst 625 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-09 15:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fick av någon märklig anledning låten 'I want candy' i huvudet. Refrängen är rätt enkel, något i stil med 'I want candy' och så litet rassel med instrumenten. En speedig låt och skön att rassla med kroppen till.
2013-09-14

  Jean-Michel Orblin
själslig frihetsönskan med annan
2009-10-21

  systra
Oj!! Denna träffade en nerv i mitt hjärta... Bokmärkt. BRA!
2009-09-23

  lodjuret/seglare VIP
ja, jag rymmer gärna med någon som du, en älskvärd människovarelse som sätter så stor tro till en att man tror sig kunna överkomma alla hinder blott genom att sätta tro till kärlekens magi
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen