Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gudinnan Kuan Yin bär medkänslans budskap. Tack!


... ... ... KUAN YIN ... ... ...




Medkänsla
med-känsla
i och ur hjärtat
fri från tankar
om rätt eller fel
öppet lyssnande
ta in och känna med
medmänniskans eget unika
i mötet förståelse och förlåtelse
tillåter alla känslor ur mörker ut i ljuset
skänker möjligheten att i andetag släppa taget
i upplyft finns svaret till ett hjärta som rymmer allt
medkänsla är inte detsamma som att acceptera och offra
medkänsla är och sätter gränserna som bär i allt som är
Det är inte i någon annans agerande som frälsningen finns
det är i hur du väljer att re-agera på det som sker - svaret finns och är


Kärlek ÄR










Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers av AiA Maria den fria
Läst 168 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-01 13:54



Bookmark and Share


  Briza media
Så fint ämne, form och innehåll.
Inom buddhismen säger man att medkänsla uppstår när kärlek möter lidande. Det handlar inte om att acceptera, bedöma eller förlåta utan att öppet möta och ta in, just det tycker jag du beskriver så bra.
2021-01-04

  Solstrale VIP
Bilden dvs fotot makalöst vackert!
Formen för texten en spegeldel av en pyramid, treenigheten, liksom texten ett öga förmedlar budskapet mycket stilfullt om kärlekens förmågor att skapa livets förutsättningar...
2021-01-02

  DominiQueen
Tack
vill låta detta visa sjunka in
Kärlek fina Du...
2021-01-02

  Blomma-Stjärna VIP
mycket fina ord att ta till sitt hjärta på årets första dag!

"medkänsla är och sätter gränserna som bär i allt som är"

bokmärke!
tack!
2021-01-01

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna!
2021-01-01

  Kungskobran VIP
Om känslan är med finns medkänslan
Fint skrivet av dig
2021-01-01

  Dennis Brinkeback VIP
Fint
2021-01-01
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria