Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stenhur inspirerade mig att blygt skriva något i privat textkritik. Det är därför det inte står 'kritik på en text' i rubriken, den saknar av samma skäl nummer och färg. Några ord har jag lagt till för att bättre texten skall passa formatet.


På flykt jag var, under himmel bar




Jag avundas dig
innehav av fiol
eller kanske violin.

Har fått en
gitarr i present
och en kurs.

På den lärde
jag mig hur
litet jag duger

att spela på
dess strängar, samt
hur barsk verkligheten

kan vara för
envar deltagare i
densamma, dess natur.




(Texten har legat i
utkast sedan 2/1 2021)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-18 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP