Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text I Halvfigurens tecken. Håkan Eklund. En del människor har fått för sig att serien 'kritik på en text ()' eller 'kommentar på en text ()', är reklam för mig eller dig,


Kommentar på en text (2148) bara ord






Är 'enkla dikter' som 'berättande prosa'?
Kort sagt, är det nog int i vilket fall.
Kanske är skrivande en passage
mellan nu och då, ungefär som livets strängar,
vilka låta som viskningar i vind...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2021-05-17 17:42



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten
Poesin viskar till dig mellan raderna.
Prosan viskar till dig med raderna.
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP