Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland väntar man lite för länge...


Släppa taget

Som vattenpölarnas hinna av is vid den första frosten
Som ett fjolårslöv som torkat i vinden
Som en död fjärils vingar
Som en
som en
som en man
är jag skör

isen ligger återigen på viken
den första snön har fallit
stranden på andra sidan lockar
jag har tagit första steget

foten trevar på ytan
isen klagar sjungande
faran lockar
snön ger villigt vika

som en växt med för lite näring
skickar jag ut mina rötter
omsluter allt i krukan
förbrukar det sista

/Andreas Edvin




Fri vers av Andreas Edvin
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-03 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Edvin

Senast publicerade
För sent
Släppa taget
Nyår
* Se alla