Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent

Du var där men inte jag
Det är som om det är en distans mellan mig
En distans i tid, i känsla och jag har inte hunnit fram till mig själv
Jag är på väg och kommer alltid i fatt där jag var förut
jag har gått vidare
är inte där
Bara du




Fri vers av Andreas Edvin
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-10-07 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Edvin

Senast publicerade
För sent
Släppa taget
Nyår
* Se alla