Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ... ... SLÄPPa taget ... ... ...



I andetaget

-släppa taget

transformerar

-frihet i fri vilja

ögonblick av glädje









Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 227 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-09 00:35



Bookmark and Share


  BenGust VIP
I andetaget ser jag som att leva i nuet och att att lära sig konsten att hålla fokus på det som förnäravarande sker utan blickar i backspegeln eller ett ständigt kisande mot horisonten.
2021-01-09

  Kungskobran VIP
Släpp taget jag vill hoppa av
2021-01-09

  ULJO
Så bra skrivet om att släppa greppet och möta friheten.
2021-01-09

  Öknens Ros VIP
Våga släppa taget, känna frihetens vingar.
2021-01-09
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria