Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2021.01.04 måndag


Nu min kära

 

Du är en kärleksknut i min mage.
Jag har bävat för den här stunden.

Vårt ömma möte brinner för oss.
Att äntligen röra vid varandra.

Jag begraver mitt ansikte
mot din hals och blundar hårt.

Nu min kära.
Bara vi.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-04 14:07



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Instämmer med övriga ! Du lyckas ge gestalt åt kärlekslängtan och närhet på ett berörande sätt !
2021-01-18

  Peter G VIP
Förväntan kan ju vara lika stark som själva mötet!
Fint skriver du om detta och jag kommer att tänka på låten "the longer the waiting the sweeter the kiss!

https://youtu.be/jFF2I7KP25A
2021-01-04

  Kajan VIP
Den magiska förväntan som kan byggas upp har du återgivit mycket levande här.
2021-01-04

  alicja lappalainen VIP
En vacker stund när kärleken övervinner en instinkt med koppling till neuronerna i amygdala i hjärnan.
2021-01-04

  Sparvögat VIP
Låter som ett underbart möte i en älskads famn...
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP