Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Luna-mångudinna. Tack!


... ... ... ... ... LUNA ... ... ... ... ...



Månkysst
-anlete
berör
öppet
hjärta
sluter
blanka
ögons
fröjd
nära
-i-ett
allt
som
är
ljus
-i mitt










Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 137 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-04 18:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Selene tackar för din fina dikt
2021-01-05

  Solstrale VIP
Metaforen Luna är fin...
Barnbarnet mitt sjunde heter Luna, och dina rader får representera senaste stunden med henne i lördags, ljus och varm till minnes, Luna är så! Hon ör 15månader gammal...
2021-01-04

  BenGust VIP
Lunans inverkan på ljuset inom.
Vi blir det ljus vi utstrålar.
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria