Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deadline


All those time units
have central heating

All those rooms
have years

but living
is un-paused lucid dreaming
in a body sculpture
with magnificence
and a deadline




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2021-01-04 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP