Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Skuld


Säg att jag inte får
Sätt ner foten
Hejda mig och mota tillbaka
Fyll ut dörröppningen
Stå i vägen
Ryt bestämt
Var den starkaste
Vinn fajten
Ge mig ingen chans

Säg bara inte att det är mitt fel
Att jag är skyldig
Ska ha skuld och skuld igen
För evighetens
Evighet

Genom att backa




Fri vers (Fri form) av Mael
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-11 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mael

Senast publicerade
Svärtan
Som det är
Skuld
* Se alla