Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration : Jag känner ditt hjärta min vän av Sladjana Zubcevic


Hjärtekval

Denna olidliga smärta
som plågar mitt hjärta
söker en väg ut
för att få slut
på dessa kval
som ständigt mal
av sorg och besvär
på allt jag i mitt hjärta bär

I ensamhetens namn
jag söker din famn
att där för evigt bli
i ett du och jag, ett vi




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-11 20:43



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Fint och berörande!

Tack!

Saknad o längtan är ett lika och olika.
2021-01-13

  Öknens Ros VIP
Kan längtan beskrivas bättre?
2021-01-12

  bibbi ahrnstedt
fint, vilken längtan och smärta
2021-01-12

  ULJO
Känner längtan i dina ord
2021-01-12

  Blomma-Stjärna VIP
plågsam längtan - malande kval
2021-01-11

  Nils-Robert
Smärtsamt om längtan
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP