Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koraxianien

Jag minns

mindes du ?

Jag finns

fanns du ?

Jag är

var du ?

Koraxianien




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-11 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP