Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett tag såg det verkligen ut att börja utveckla sig till en sport, men så falnade detta intresse. Som så ofta är då uppmärksamheten riktas åt annat håll. Istället för att tävla i att flyga drake, blåsa såpbubblor samt 'krama kudde', vilket sedermera


Det värsta med...




...att anlända till en duell
är när en själv dyker upp
och vill börja ett kuddkrig,

men där den andra personen
vägrar infinna sig,
beväpnad med egen kudde eller ej.

Det känns inte bara snopet
utan även en smula avslaget.
När det kommer till val av vapen,

kan ens egen second komma
dragandes med kuddar,
en till vardera parten.

Utmanaren har då att välja först.
Skall han ha en egen polare med sig,
i sin tur försedd med kuddar i reserven?

(Var god se mera om detta i kapitel tre.)
Bör dessa vara förstärkta
samt klädda i örngott av siden?



(Texten har legat i försvar sedan den 12-01-2021)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-08 15:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jävligt kul!
2022-07-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP