Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränd av en oförsonlig dröm







När min själ är natt ska natten vara min själ;

en labyrint under en flod av änglars tårar

Mitt hjärta är finjusterat att göra så stor skada som möjligt och bultar i rundgång - bränd av en oförsonlig dröm

Där vita fåglar cirkulerar har jag lämnat min kropp i gryningen.

Jag är på platsen jag föddes och det är alldeles tyst.




Fri vers av Knark VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-13 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP