Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du känner mig

Om det bara kunde vara så.
För ett ögonblick.
För en stund.
Gryningsljuset mot min hud.
Efteråt.
Som en saga.
För två.
Att läsa.
För varandra.
Är egentligen.
Allt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-15 03:13



Bookmark and Share


  Briza media
Fint!
2021-01-19

  helenita VIP
Varmt!
2021-01-15

  Horace
innerligt
äkta
2021-01-15

  Lottie Ålhed VIP
Vacker kärleksdikt.
2021-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP