Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppgiftsord: Stjärnor


Haiku 19.1-21

Klar natthimmel
stjärnor blinkar häftigt
kanske ett anrop


Rättskrivning
svåra ord - inga fel
guldstjärnor




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-19 10:10



Bookmark and Share


  Dennis Brinkeback VIP
Fint
2021-03-12

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbara haikus! Från det stora alltet till skolbänken.
2021-02-18

  limerick
Du är själv en haikustjärna.
2021-01-20

  Anya VIP
Jaa stjärnor kan betyda mycket, i olika skepnader. Jaa vem vet om blinkningarna i skyn är anrop? Vi borde ju inte vara ensamma i universum.
Dina fina haikus startar tankar.
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP