Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
swedenrock 2004


Tältamour I

mitt lår kikar fram
genom hålet i strumpbyxan
och det ilar i mig när du rör
vid min hud för första gången

mellan kyssarna och skammen
förstår jag hur det ligger till
vi sitter bakom ett tält
och kärar ner oss




Fri vers av Elin Isabell
Läst 696 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-10-24 19:25



Bookmark and Share


  Bevingad
Helt underbar!
2008-06-29

  Zara VIP
underbar!

tack för denna!

/Z
2006-08-11

  Johannes
haha wow ... underbart! :)

som festivalare kan man inte annat än att le :)


Väldigt bra!
2006-08-11

    T Wiberg
det kännar man väl igen... tack för minnesflaschbacken:) bra!
2004-11-03

    Göte Holmlund
liten stund verkar det som..festivaler skapar minnen...festivala mera
2004-10-26

  Markattan
Dina ord väcker härliga minnen till liv. Tack för det!
2004-10-24

  Myself
är ett ord som väcker minnen hos mig.likaså tält....
2004-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Elin Isabell
Elin Isabell