Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vi snart måste kyssas hejdå


Jag har små fötter


”Jag har små fötter!”
Du slutar kittla mig
och begraver ansiktet mellan mina bröst
”Fy fan vilka tuttar”
(det låter nasalt och fånigt)
Du lyfter ansiktet
skrattar
”Jag är kär i dig”

Lägger benen runt dina höfter
så stänger vi verkligheten ute ytterligare en liten stund




Fri vers av Elin Isabell
Läst 1058 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-04-10 15:01



Bookmark and Share


  aol
vilken njutning vackert min dikt älska skulle kanske passa dej
4 stjärnor för din dikt
2007-09-09

  Den siste poeten
En underbar okonstlad dikt om hur härligt det kan vara att höra samman med någon. Jag tycker mycket om den.
2005-05-31

    livräddaren
wow skitbra!en dikt man tycker om
2005-04-13

    vilsen
wow, liknar inget annat ! denhär satte spår i mig ! bra jobbat !
2005-04-10

  Gizela Svensson
Helt klart en egen stil - och sådant gillas, när man inte läst något annat som det förrut.
Egentligen ser jag inte något sammanband med raderna alls, men just det får hela dikten att gå ihop. Och enligt mig funkar den riktigt bra! Speciellt med de två sista raderna.
2005-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Elin Isabell
Elin Isabell