Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är Härligt!

Livet är härligt om vi väljer det.
Inte alls så besvärligt i sin enkelhet.
Det är både mäktigt och samtidigt skört.
I stundom bräckligt men aldrig förstört.

För livet inom dig är större än så.
Det döljer sig kanske men finns ändå.
Ty, så som i himmelen så ock på jorden.
Din själ är juvelen för de visdomsorden.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-20 12:08



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Fina, naturliga rim och passande allusion.
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP