Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintertid

Denne man av pulserande ådror och

ett bulltande hjärta

vilket härrör sig från

mitt livs väntan och sorg

Somliga dagar föregås i dunkel och skugga

All denna ensamheten kommer i landskapets yttersta

sträckning, harmlös är då denna vintertid




Fri vers (Fri form) av Michael Folke Alfvén
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-02 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Folke Alfvén
Michael Folke Alfvén