Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våld

Våldet kom till mig iform av ärren i din sons psyke
Ibland brister sårkanterna och jag ser hur djupt slagen tog.
Blåmärkena finns kvar fast att de inte syns, och deras eviga ömande kommer alltid att isolera min älskling från medmänniskor och ifrån mig.

Våldet kom till mig i form av ägaren till ditt bankkonto, VD:n i ditt företag, mannen som kör din BMW, innvånaren i ditt stora hus- en del av din personlighet stigmamärkte dina barn och förnedrade dina kvinnor.

Våldet kom till mig tjugo år efter att du slog. Varje dag ser jag ärren du lämnade hos din son.




Fri vers av malinka
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-19 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malinka
malinka