Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Associationen





Människan bär den eviga gråten i sin själ; bränd av odödlig fantasi som förbannelsen; upplysningen att allt kommer ta slut - men också ett stilla hav där allt är löst och vilar - är det samtidigt välsignelsen; för den svåraste balansgången är även den vackraste - är universum en association som väntar att bli kopplad.




Fri vers av Knark VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-22 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP