Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Personlig tränare. Av S.A.I. Steve Lando.


Kommen tar på en text (2487) bara några ord på vägen





En får hoppas den vettet sitt äger,
en läsare nog gärna vill som säger,

träning är nog bra om den ger rätt,
annars är teknik en slags politiskt sätt,

handpåläggning plågar eller ej,
läsningen misstänks handla om tjej,

som med viss elastisk gymnastik,
når långt och vinner på egen rytmik...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-02-01 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP