Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglavakt

När stormen rister i granens fäste
och skakar fåglens näste,
när vågor slår mot gyllene strand
och hittar främmande land

När skogens ängel lyfter mot trasig sky
jag vill med ängeln fly
och gömma mig från denna värld,
befriad från krams och flärd
Vila min arma kropp
som kört sitt sista lopp
mot ängelns mjuka barm
underbart skön och varm

Där vill jag alltid förbli
och skåda stjärnor
som sakta glider förbi




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-24 11:10



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Änglar finns!

Tack!
2021-01-27

  Anya VIP
Tänker på döden här. Finns acceptans i orden. Tycker mycket om.
2021-01-26

  ULJO
Så fint skaldat
2021-01-25

  Margit Grell
En vacker resa i ord!
2021-01-24

    Jag är fan större än Sartre VIP
Vackert, men smärtsamt.
2021-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP