Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ABC-morden, är en detektivhistoria av Agatha Christie, vilken först väl blev bok, kom ut i nya upplagor och så blev film, återutgiven som bok, bidde filmad igen och så vidare likt en rullande snöboll om vintern o i ett utför.


ABC-orden på O - kan det var 'nåt'?




Obstruktionsoptikerskongress
obstruktonsprocessedurmakare
obstruktionskonstruktör

Operafantastmedhelasjälendansare
operaistilmedåretruntbesökare
operationssalskverulanthypokondriker

Oskuldsfullsromantikerobservatör
oskuldsfullhetsomistlighetsförklaring
oskuldsfullhetsministeriumsvakans







Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-04 22:34



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
o den rullande vinterbollen
i samspel med
operationssalskverulanthypokondriker

Tack för inspiration!!!
2022-01-11

  Gunwale VIP
Ord nr 6 kan väl kanske också kunna komma till användning någon gång!
2022-01-05

  Nanna X
De tre första orden kunde ju finnas. De andra är mer av konstruktioner.
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP