Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig

Se mig
fast inte för den jag är
för det blir för personligt
utan se mig
som den jag vill att du ska se mig
så får jag behålla mitt skal
ett tag till.




Övriga genrer av Lindalou
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-25 22:26



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Jag anar en mild ironi bakom dina ord, och ibland undrar man vad det är för skuggspel som pågår, då många av oss gömmer oss bakom någon slags fasad eller mask!

Tänkvärd och välskriven dikt, både till format och innehåll, tycker jag.
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou