Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt ut bara

Gudars skymning tänker jag
tog ju steget ut
Rakt ut i intet eller i framtiden
I natten bränner tårarna bakom ögonlock
Ängslan och rädslan är nära vänner med spänningen
och tar varandra i hand bakom min rygg
men när jag vill prata med dem tystnar de
Jag vill ju bara veta..


Vem är jag när jag är "bara" jag
Ja vem?
Och hur kommer frukostarna se ut på den där balkongen
med vita färgflagor man kan pilla loss.
Frallor och te och bara jag i en strimma sol
Snirklarna i tapeterna , de är beiga
ska jag följa dem med min blick om kvällarna med kvällsljus i köket
Känna vinden genom altandörren
mot mina bara fötter
Jo, det var rätt steg att ta. Rakt ut bara.

 




Övriga genrer av Lindalou
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-26 19:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Livs tankar och känslor!
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou