Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färglös akvarell

Naturen målar akvareller

I en svag färgskala

Blekgrått och vitt

 

Kan inte låta bli att undra

Om färgvalet är till för att

Förstärka eller mildra

Känslan av melankoli och stillhet

 

Eller om det är så enkelt

Att till och med naturen har gett upp

Sina försök att sätta färg på livet

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-28 07:11



Bookmark and Share


    Klipparen
Vackert!
2021-02-02

  Siggesdotter
Tänkvärda rader om oss mänskor och naturen som alltid kan tala till oss om vi är observanta och öppna.
2021-01-29

  helenita VIP
Så bra illustratera vinternaturen med en färglös akvarell!

2021-01-28

  Lars Hedlin
Naturen är den bästa kanvasen
2021-01-28

  Solstrale VIP
Naturen bjuder sin kanvas á naturell din uppståndelse oh människa med hela ditt färgspektra lysa emot den som en regnbåge...
2021-01-28

  ULJO
Naturen färgar efter bästa förmåga. Människan sätter gränser.
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP