Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsångest.

Vissa stunder ser jag rakt igenom livet.
Det meningsfulla känns
meningslöst.
Det meningslösa känns
än mer överskattat.

Vissa stunder får tiden ett slut.
Våra timmar är räknade.

Ibland ser jag över kanten.
Vad händer när jag faller?
Eller, än viktigare: när jag landar?
Ljuset i tunneln eller mörkret i graven.
Vad jag ser känns det
meningslöst.

Vissa stunder ser jag rakt genom livet.
Och då kan jag inte sova.




Fri vers av MaFilda
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-19 23:23



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
jag känner igen dina tankegångar....
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda