Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar




När den svarta stjärnan stiger och smärtan blomstrar som en svärm av svarta fjärilar har jag lämnat min själ - den dansar med musan mina penseldrag slutligen leder till. Med horisontens spegel som vittne kan jag säga; jag har korsat oceaner av tid för att hitta dig. Men mina tårar är lika falska som evigheten.




Fri vers av Knark VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-28 06:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP